Kari Korkiakoski

Kari Korkiakoski

Toimitusjohtaja, Partner

puh. 050 516 9551, kari.korkiakoski@futurelab.fi

Kari Korkiakoski on Suomen johtava asiakaskeskeisen yritystoiminnan rakentaja ja asiakaskokemuksen mittaamisen asiantuntija. Hän on suorittanut mm. Net Promoter Score -koulutuksen. Kari myös ”syö omaa leipäänsä” ja hyödyntää asiakaskokemuksen ja markkinoinnin välineitä aktiivisesti niin henkilökohtaisesti kuin verkkokauppiaana. Yhdessä Belinda Gerdtin kanssa hän on kirjoittanut 2016 ilmestyvän Ylivoimainen asiakaskokemus -kirjan. Lisäksi hän on kirjoittanut Janne Löytänän kanssa vuonna 2014 ilmestyneen  Asiakkaan aikakausi -kirjan. Kari on ideoinut ja vastaa Talentum Eventsin ”Kuinka rakennat kilpailuetua paremmalla asiakaskokemuksella?” koulutusohjelmasta. Kari käy säännöllisesti puhumassa useissa asiakaskokemukseen, digitalisaatioon ja markkinoinnin murrokseen liittyvissä seminaareissa.

Pasi Brusi

Pasi Brusi

Konsultti, Partner

puh. 040 594 6621, pasi.brusi@futurelab.fi

Pasi Brusi omaa laajan kokemuksen asiakkuusmarkkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen parista. Asiakkuuksien johtaminen sekä siihen liittyvät välineet ja toimintamallit ovat tuttuja mm.teleoperaattoreista ja erikoistavarakaupan alalta. Pasi on työskennellyt markkinointi- ja myyntijohdon tehtävissä niin suuryrityksissä kuin pk-sektorilla, joten asiakaskokemuksen kehittämisen toimintaympäristö on tuttu, olipa yritys minkä kokoinen tahansa. Urallaan Pasi on toiminut myös yrittäjänä sekä sparrannut kasvua hakevia yrityksiä. Monipuolinen tausta on antanut hyvät valmiudet toimia myös luennoitsijana ja kouluttajana alan tilaisuuksissa.

Mira Kuusinen

Mira Kuusinen

Juniorikonsultti

puh. 040 554 8205, mira.kuusinen@futurelab.fi

Mira Kuusinen on pian valmis KTM ja uusin tiimin jäsen. Opinnoissaan Mira erikoistuu innovaatioiden johtamiseen sekä liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen. Hänellä on kokemusta mm. pelialalta sekä digitaalisen markkinoinnin murroksesta. Asiakaskokemuksen kehittämisen lisäksi Mira on vahvasti kiinnostunut tulevaisuuden tutkimuksesta, digitaalisen markkinoinnin roolista asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä teknologian ja kuluttajakäyttäytymisen välisestä suhteesta.

Tuija Rötkö

Tuija Rötkö

Palvelumuotoilukonsultti

tuija.rotko@futurelab.fi

Tuija Rötkö on kokenut palvelumuotoilukonsultti. Hän on työskennellyt 20 vuotta mainonnan ja markkinoinnin parissa. Viimeiset 6 vuotta Tuija on työskennellyt palvelumuotoilijana ja palveluanalyytikkona. Tuija työskentelee myös UX-analyytikkona ja tätä kautta hänellä on tavallista laajempi työkalupakki palvelumuotoiluun. Tuija vaikuttaa sekä Suomessa että Tanskassa ja hän työskentelee useiden kansainvälisten yritysten ja organisaatioiden kanssa. Tuijalla on palvelumuotoilukokemusta julkiselta sektorilta ja yrityssektorilta Skandinaviassa ja muualla Euroopassa, sekä USA:ssa. Hän on toiminut kouluttajana Itä-Suomen yliopistolla, Savoniassa ja Markkinointi-instituutissa.

Yhteystiedot