Avoimet työpaikat

JUNIORIKONSULTTI

 

Onko asiakaskokemuksen kehittäminen intohimosi? Haluatko työskennellä asiakaskokemuksen johtavassa asiantuntijatiimissä? Jos vastasit kyllä, etkä pelkää rutiineja tai myyntityötä, saatat olla etsimämme uusi juniorikonsultti.

Futurelab Finland on asiakaskokemuksen strategisen kehittämisen johtava konsulttitoimisto Suomessa ja haemme juniorikonsulttia kasvamaan vaativiin konsultointitehtäviin osana tiimiämme. Juniorikonsulttina avustat kollegojasi asiakasprojektien toteuttamisessa, kontaktoit asiakkaita sekä toteutat itsenäisesti erilaisia toimintaamme liittyviä kehityshankkeita. Saat vahvan roolin Futurelabin oman markkinoinnin kehittämisessä ja toteuttamisessa. Tehtävä edellyttää innovatiivisuutta ja analyyttistä toimintaotetta, mutta myös kykyä viedä asioita käytännössä eteenpäin. Ulospäinsuuntautuneisuus ja kyky kommunikoida monipuolisesti asiakkaiden kanssa on keskeinen edellytys tehtävässä menestymiseen. Juniorikonsulttina kasvat näiden tehtävien myötä isompaan rooliin Suomen johtavassa asiakaskokemuksen konsulttitoimistossa.

Hakijalta edellytämme korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia korkeakouluopintoja. Edellytämme sisällöntuotannon kyvykkyyttä ja rohkeutta kontaktoida asiakkaita. Arvostamme SEO-osaamista ja kokemusta sisällöntuotannosta. WordPressin, Google Analyticsin/Adwordsin, Mailchimpin ja Leadfeederin työkalujen osaamisesta saat plussaa. Juoniorikonsulttina vastaat futurelab.fi verkkosivujen päivityksestä, online markkinoinnista ja sosiaalisen median sisällöntuotannosta. Lisäpisteitä annamme erityisesti myynnin, palvelumuotoilun, tekoälyn tai kvantitatiivisen analyysin osaamisesta.

Työsuhteen ehdot ja palkka sovitaan valittavan henkilön mukaisesti. Tavoitteena on, että uusi juniorikonsulttimme aloittaa tehtävässään tulevana syksynä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.7.2018 osoitteeseen kari.korkiakoski@futurelab.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat yrityksen partnerit Kari Korkiakoski (kari.korkiakoski@futurelab.fi, p. 050 516 9551) ja Pasi Brusi (pasi.brusi@futurelab.fi, p. 040 594 6621). Lisätietoja meistä ja asiakkaistamme löydät myös osoitteesta futurelab.fi. Tervetuloa tiimiin!

 

AVOIN HAKEMUS

 

Oletko rautainen asiakaskokemuksen kehittämisen ammattilainen, liiketoimintaa ymmärtävä palvelumuotoilija tai asiakaskokemuksen kehittämisestä kiinnostunut opiskelija? Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä tiimiimme – ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, mikä roolisi tiimissämme voisi olla.

Yhteydenotot ja hakemukset osoitteeseen kari.korkiakoski@futurelab.fi